Vask af tæpper

Vi vasker tæpperne i store speciallavede vaskekar. Vask er, hvis den udføres rigtigt, det bedste for ulden i tæppet og giver samtidigt det bedste resultat når snavs og pletter skal fjernes.

Send en besked

Fjernelse af pletter og farveudløb

Vi vasker tæpperne i en speciel fedtsæbe som indeholder lanolin, således at ulden ikke affedtes, men bevarer sin glans, slidstyrke og smudsafvisende evne.

En ting der er vigtig i forbindelse med vask af et tæppe er at tæppet, inden vasken, bankes ordentligt således at alt sand, støv og løse partikler frigøres fra tæppet. Fjernes sandet ikke fra tæppets bund, slider det tæppet nedefra. Sand kan ikke vaskes ud af et tæppe. Når tæppet er vådt er knuderne i bunden af tæppet spændte og holder derfor på sandet, og tæppet bliver som følge deraf ikke helt rent.

En ting er at vaske et tæppe rent uden at beskadige det, noget andet er, at fjerne pletter og skader som ikke lader sig fjerne af, selv en god vask. Vi har naturligvis store muligheder for at behandle og fjerne pletter. Oftest kommer et tæppe først til vask når der er spildt på det, selvom det har været snavset længe. Det er dog ikke alle typer pletter der ubesværet lader sig fjerne. De vanskeligste plettyper er urin, opkast og kaffe.

Er der farveudløb i tæppet, efter f.eks. vandskade, kan dette i mange tilfælde fjernes helt. Vi har gennem mange år udviklet teknikker til fjernelse af farveudløb og vi har stor ekspertise på dette område.

Tørringen af tæppet efter vasken sker ved en temperatur på over 55 C. Dette sikrer at støvmider og evt. møl ikke overlever i tæppet.

Prisgruppe 1

kr 500,- DKK. pr m2.
  •  

Prisgruppe 2

kr 275,- DKK. pr m2.
  •  

Prisgruppe 3

kr 325,- DKK. pr m2.
  •  

Prisgruppe 4

kr 220- DKK. pr m2.
  •  
* Tæpper på mere end 3,80 meter i bredden, ekstra 50 pct.