HC RENSERIET OG MILJØET

HC Renseriet er opført i 2009 og er et af landets nyeste renserier. Byggeriet er opført efter nye, strenge miljøkrav, og alt maskinel er topmoderne, så det forbruger et minimum af energi.

Ud fra en helhedsbetragtning af både miljø og kvalitet indkøber vi produkter, der minimerer miljøbelastningen og samtidig sikrer væsentlige hensyn til arbejdsmiljøet.

HC Renseriet er konstant i dialog med leverandører for fortsat at nedbringe forbruget af miljøskadelige stoffer og for at minimere energiforbruget. Avanceret måleudstyr overvåger og sikrer konstant, at energiforbruget holdes nede, og kontaktvand opsamles og bortskaffes som affald – og tilgår altså ikke kloaknettet.

Vi doserer til enhver tid nøjagtig kun de absolut mindste mængder sæbe og rensemiddel, og vores store kapacitet og stordriftsfordele gør, at den samlede miljøbelastning pr. enhed bliver blandt de laveste i branchen.

Vi følger konstant den teknologiske udvikling, og vi ved derfor, at de moderne rensemetoder, vi benytter, er de mest skånsomme, når det gælder, at tekstilerne skal være optimalt rene.

HC Renseriet lever op til alle bestemmelser i Renseribekendtgørelsen, som er at læse her: Renseribekendtgørelsen

HC RENSERIET

Grenåvej 135
8240 Risskov
Tlf: 86 21 91 50
mail@hcrenseriet.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 7:30-17:00
Tirsdag: 7:30-17:00
Onsdag: 7:30-17:00
Torsdag: 7:30-17:00
Fredag: 7:30-17:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket